Навчаємо різьбі за проектом ЄС

Оголошуємо набір на навчання різьбі по дереву в рамках реалізації проекту транскордонної співпраці між Україною та Румунією SMART4YOUTH Smart4Youth, що фінансується Європейським Союзом.
? Учасники упродовж року безкоштовно навчатимуться різьбі по дереву за програмою «Традиційні народні промисли». Навчання відбуватиметься на базі Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці (вул. Шевченка, 38) під керівництвом висококваліфікованих викладачів з України та Румунії. Також усі учасники проекту зможуть взяти участь у майстер-класах в Румунії.
? Організатори забезпечують учасників навчань усіма необхідними інструментами та витратними матеріалами. Заняття розпочнуться у листопаді цього року й відбуватимуться 1-2 рази на тиждень.
? До участі в проекті запрошуються буковинці віком від 14 до 20 років. Перевага надаватиметься молодим людям з багатодітних, неповних, малозабезпечених родин та іншим соціально вразливим категоріям.
? Записатися на навчання можна:
? надіславши заявку електронною поштою vphu-5@meta.ua із вказівкою імені, прізвища, дати народження, домашньої адреси, номера телефону та заначивши в темі повідомлення «Проект з різьби»
? або за тел. (0372)55-47-83, (099)1240813. Запис розпочато ?